Krav Maga Twente

Krav Maga Twente is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Kamperfoeliestraat 5 in Almelo.

Meer informatie over Krav Maga Twente in Almelo

Krav Maga Twente biedt speciale trainingen aan voor vrouwen en kinderen. Deze zelfverdedigingstechniek, oorspronkelijk uit Israël, is ontworpen om mensen te leren zichzelf te beschermen in gevaarlijke situaties. De trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen en kinderen, omdat zij vaak kwetsbaarder zijn en zichzelf moeten kunnen verdedigen. De lessen worden gegeven op de locatie in Almelo en kunnen worden geboekt via het e-mailadres info@kravmaga-twente.nl. De focus van Krav Maga is om mensen de vaardigheden te leren die ze nodig hebben om in vrede te kunnen leven. Volg Krav Maga Twente ook op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat Krav Maga Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Krav Maga Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Twente

Bezoekers bekeken ook