Kuypers Hair & Wellness

Kuypers Hair & Wellness is een Kapper gelegen aan Grotestraat 42 in Almelo.

Meer informatie over Kuypers Hair & Wellness in Almelo

Kuypers Hair & Wellness is een salon die bekend staat om creativiteit, kwaliteit en het geven van vakkundig advies volgens de nieuwste trends. Het team bestaat uit professionele haar- en kleurspecialisten die regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en trends. Ze hebben al 40 keer meegedaan aan de Coiffure Award en hebben 7 keer een award gewonnen. Als je benieuwd bent naar hun werkwijze of wilt weten wat ze voor je kunnen betekenen, kun je gewoon binnenlopen bij een van hun vestigingen. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe teamleden, dus als je interesse hebt, kun je langskomen in de salon of contact opnemen via de mail. Alle producten die ze gebruiken zijn van hoog gecertificeerde bedrijven en ze geven advies over welke producten geschikt zijn en hoe ze het beste gebruikt kunnen worden. Ze hebben ook een productlijn met verschillende haarverzorgingsproducten, zoals een revitaliserend serum, een intensief masker en stylingproducten. Het team en de salons zijn te vinden in Almelo, Enschede, Lochem, Lichtenvoorde en Eschmarke.

Wil je weten wat Kuypers Hair & Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kuypers Hair & Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kuypers Hair & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kuypers Hair & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Kuypers Hair & Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kuypers Hair & Wellness

Bezoekers bekeken ook