La Beauté huid- en voetverzorging

La Beauté huid- en voetverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan De Koperwiek 86 in Almelo.

Meer informatie over La Beauté huid- en voetverzorging in Almelo

La Beauté huid- en voetverzorging is een professionele salon aan huis in Almelo. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals huidverbeterende gezichtsbehandelingen, Reiki- en voetreflexzone behandelingen en pedicure behandelingen. De producten die ze gebruiken zijn van het merk Cenzaa. Vanwege de coronamaatregelen moeten klanten een gezondheidscheck doen voordat ze een afspraak maken. Als ze één van de vragen met ja beantwoorden, moeten ze de afspraak uitstellen. De contactgegevens van La Beauté zijn te vinden op hun website. Let op, vanwege een klantenstop kunnen alleen bestaande klanten een afspraak maken. De website maakt gebruik van cookies.

Wil je weten wat La Beauté huid- en voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Beauté huid- en voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Beauté huid- en voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Beauté huid- en voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar La Beauté huid- en voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Beauté huid- en voetverzorging

Bezoekers bekeken ook