LaraGrid B.V.

LaraGrid B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort Oost 18 in Almelo.

Meer informatie over LaraGrid B.V. in Almelo

LARAGRID is een gratis te gebruiken software voor het creëren van High Available Public of Private Clouds. Het combineert de beste Open Source technologieën en is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en schaalbaar. LARAGRID biedt een uitgebreide maar gebruiksvriendelijke webinterface en JSON API voor het beheren van uw Cloud-infrastructuur. Het biedt de unieke mogelijkheid om High Available omgevingen te creëren met of zonder de noodzaak van een Storage Area Network (SAN) of gedeelde opslag. Het maakt gebruik van replicatietechnieken op blokniveau om de redundantie van gegevens binnen de Cloud te waarborgen. U kunt elke omgeving naar elk deel van de Cloud migreren zonder onderbreking. U kunt bijna elk type serverhardware gebruiken of combineren om uw Cloud op te bouwen of te schalen. LARAGRID heeft veel handige functies, zoals live migraties, failovers, zelfherstellende mogelijkheden en meerdere opslagopties. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, schaalbaar en biedt gratis en onbeperkt gebruik voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. U kunt contact opnemen met LARAGRID voor meer informatie of ondersteuning.

Wil je weten wat LaraGrid B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LaraGrid B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LaraGrid B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LaraGrid B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar LaraGrid B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LaraGrid B.V.

Bezoekers bekeken ook