Lenferink Auto's

Lenferink Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Plesmanweg 11 in Almelo.

Meer informatie over Lenferink Auto's in Almelo

Bij Lenferink heb je altijd een ruime keuze aan personenauto's en bedrijfswagens. Ze bieden een breed scala aan occasions, waarbij ze de wensen en voorkeuren van hun klanten nauwlettend volgen en dagelijks hun aanbod aanpassen. Daarnaast kun je bij Lenferink ook terecht voor onderhoud, schadeherstel en het poetsen van je auto. Ze hebben een grote, moderne werkplaats met geschoold personeel. Verder hebben ze een snel wisselende voorraad bedrijfswagens in hun Bedrijfswagenscentrum in Hardenberg. Lenferink biedt ook lease mogelijkheden aan, zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden. Ze hebben een ruim aanbod aan goedkope personenauto's en betrouwbare bedrijfswagens. Met hun 30 jaar lange ervaring, klantgerichtheid en scherpe prijzen zijn ze een begrip geworden in Twente. In hun werkplaats bieden ze een breed scala aan diensten aan.

Wil je weten wat Lenferink Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lenferink Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lenferink Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lenferink Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Lenferink Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lenferink Auto’s

Bezoekers bekeken ook