Liedenbaum

Liedenbaum is een Restaurant gelegen aan Tusveld 95 in Bornerbroek.

Meer informatie over Liedenbaum in Bornerbroek

In het restaurant Liedenbaum kun je genieten van een veelzijdige ervaring in de Twentse natuur. Elke week stellen ze een heerlijk menu samen voor slechts €12,12. Je kunt de diverse menukaarten bekijken op hun website, waaronder het weekmenu, de volledige kaart en de kleine kaart voor het terras. Liedenbaum is gelegen in een schitterende omgeving, omringd door het Twentse natuurgebied. Het restaurant heeft een prachtige serre die het buiten naar binnen haalt. Het is ook een ideale locatie voor feesten en evenementen. Je vindt het restaurant op Tusveld 95 in Bornerbroek.

Wil je weten wat Liedenbaum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liedenbaum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liedenbaum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liedenbaum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Liedenbaum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liedenbaum

Bezoekers bekeken ook