Lief & Zo

Lief & Zo is een Babywinkel gelegen aan Kieftsbeeklaan 1 in Almelo.

Meer informatie over Lief & Zo in Almelo

Nu is er een grote uitverkoop bij Liefzo, met 60% korting op alles. De winkel gaat sluiten op 1 november en zal geen cadeauboxen meer maken, alleen losse producten zullen nog beschikbaar zijn. Bestellingen vanaf 19 oktober zullen pas op 26 oktober worden verstuurd vanwege de vakantie. Liefzo biedt baby giftboxen aan voor jongens, meisjes en unisex, maar je kunt ook zelf een cadeaubox samenstellen. De boxen worden feestelijk verpakt en zijn leuk om te geven en te ontvangen. Er is de mogelijkheid om de bestelling direct naar de ontvanger te sturen en als zakelijke klant kan je ook een factuur ontvangen. Het uitpakken van de cadeauboxen is al een feest op zich. De contactgegevens van Liefzo zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Lief & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lief & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lief & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lief & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Lief & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lief & Zo

Bezoekers bekeken ook