Lincherie

Lincherie is een Lingeriewinkel gelegen aan Oranjestraat 36 in Almelo.

Meer informatie over Lincherie in Almelo

Étoile is terug van de jaren 80 en biedt exclusieve en beperkte collecties van bh's, slips, body's en badpakken. Onze lingerie stylisten hebben hun favorieten geselecteerd om het winkelen gemakkelijker te maken. Je kunt een afspraak maken in de boetiek voor deskundig advies, of virtueel winkelen. We bieden ook de mogelijkheid om te reserveren en te passen. Daarnaast hebben we een selectie van lingerie must-haves en kun je ontdekken welke lingerie bij jouw lichaamstype past. Oktober is de maand van borstkankerpreventie, dus lees hier hoe je jezelf kunt onderzoeken. Tot slot, ontdek de AW23-collecties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, waarin we jouw privacy respecteren en je persoonlijke gegevens volgens ons Privacybeleid verwerken.

Wil je weten wat Lincherie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lincherie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lincherie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lincherie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Lincherie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lincherie

Bezoekers bekeken ook