Lommers Lederwaren BV

Lommers Lederwaren BV is een Lederwarenwinkel gelegen aan Oranjestraat 32 in Almelo.

Meer informatie over Lommers Lederwaren BV in Almelo

Lommers Lederwaren heeft een nieuw assortiment aan schoudertassen van Hide & Stitches, verkrijgbaar in donkerzand en donkerbruin voor €39,95 en €59,95. Daarnaast worden ook tassen van Bear Design aangeboden. Verder zijn er aanbiedingen op de New Rebels Mart New York Rolltop Backpacks in verschillende neonkleuren, nu verkrijgbaar voor €26,95 in plaats van €44,95. Voor contactgegevens en klantenservice kan men terecht op de website van Lommers Lederwaren.

Wil je weten wat Lommers Lederwaren BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lommers Lederwaren BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lommers Lederwaren BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lommers Lederwaren BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Lommers Lederwaren BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lommers Lederwaren BV

Bezoekers bekeken ook