Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker

Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker is een Fysiotherapeut gelegen aan Ganzendiepstraat 1a in Almelo.

Meer informatie over Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker in Almelo

Met manuele therapie kan het functioneren van gewrichten verbeterd worden, evenals de houding en manier van bewegen. De manueel therapeut is gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, met name de wervelkolom. De sportfysiotherapeut kijkt naar de oorzaak van blessures en bepaalt samen met de patiënt en eventueel de trainer het beste behandelplan. Coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen maken deel uit van de behandeling. De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen en begrijpt de verbanden tussen verschillende kwalen en de bijbehorende ziektebeelden en angsten. Bij Leidekker Fysio- en Manuele Therapie bieden ze een uitgebreid aanbod behandelingen voor verschillende klachten en kijken ze samen met de patiënt welke behandeling het meest geschikt is.

Wil je weten wat Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker

Bezoekers bekeken ook