Machinefabriek Boessenkool B.V.

Machinefabriek Boessenkool B.V. is een Werktuigkundig ingenieur gelegen aan Turfkade Oost, Turfkade 13 in Almelo.

Meer informatie over Machinefabriek Boessenkool B.V. in Almelo

Machinefabriek Boessenkool Almelo is dé machinefabriek van Nederland. Ze ontwikkelen, ontwerpen en produceren onderdelen, systemen en complete machines. Daarnaast bieden ze ook servicegerichte werkzaamheden aan, zoals testen, revisie en constructies. Boessenkool is sterk in groot formaat, extreem nauwkeurig en kleine oplages. De fabriek is opgericht in 1902 en is uitgegroeid tot een volwaardige toeleverancier met ruim 65 medewerkers. Ze beschikken over een uitgebreid machinepark en bieden diverse verspanende bewerkingen aan. Naast verspaningswerkzaamheden bieden ze ook een breed scala aan services aan. Ze ontwikkelen en produceren ook eigen producten en systemen. In de toekomst wil Boessenkool een one-stop-shop worden en totaaloplossingen en totaalproducten aanbieden. Ze waarborgen de kwaliteit met certificaten en periodieke keuringen. Boessenkool is sterk in oliën en gas, machinebouw, logistiek, voedsel en landbouw, medisch, onderzoekscentra, scheepsbouw, chipindustrie en automotive.

Wil je weten wat Machinefabriek Boessenkool B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Machinefabriek Boessenkool B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Machinefabriek Boessenkool B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Machinefabriek Boessenkool B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Machinefabriek Boessenkool B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Machinefabriek Boessenkool B.V.

Bezoekers bekeken ook