MAHO beautysalon and browbar

MAHO beautysalon and browbar is een Schoonheidssalon gelegen aan Spinozalaan 8 in Almelo.

Meer informatie over MAHO beautysalon and browbar in Almelo

Bij MAHO Beautysalon and browbar werken ze met de prachtige producten van Diego dalla Palma Professional en Alpha-h om een gezonde en frisse huid te creëren. Je kunt zelf online een afspraak inplannen, maar als er geen plekjes beschikbaar zijn, is de agenda voorlopig volgeboekt. De producten van Diego dalla Palma zijn dermatologisch getest en bevatten geen belastende stoffen die de huid kunnen irriteren. Alpha-H is een professioneel merk dat zich richt op huidverbetering en werkt met hoogwaardige ingrediënten zoals glycolzuur en vitamines. Bij MAHO kun je ook terecht voor wenkbrauwbehandelingen, zoals epileren, harsen, verven en liften. De browlift is momenteel een populaire behandeling. Ze bieden ook wenkbrauwproducten voor thuisgebruik aan. Marja Smit, gediplomeerd schoonheidsspecialist, heet je van harte welkom bij MAHO Beautysalon and browbar.

Wil je weten wat MAHO beautysalon and browbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAHO beautysalon and browbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAHO beautysalon and browbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAHO beautysalon and browbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar MAHO beautysalon and browbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAHO beautysalon and browbar

Bezoekers bekeken ook