Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie

Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie is een Kerk gelegen aan Ootmarsumsestraat 496 in Almelo.

Meer informatie over Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie in Almelo

In het dorp Mariaparochie zijn er verschillende vieringen gepland voor de maand november, waaronder Oogstdankdag en Eerste Pinksterdag. Er is ook een verslag beschikbaar over het synodale proces. Daarnaast is er een fotogalerij beschikbaar en is er een spits. In geval van dringende pastorale nood kunnen mensen bellen met de weekwacht. Er is ook een agenda beschikbaar en er is een privacyverklaring en bescherming van persoonsgegevens. Verder zijn er social media-accounts en is er laatste nieuws beschikbaar. Voor contact kan men terecht op Grotestraat 66 in Tubbergen.

Wil je weten wat Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand - Heilige Pancratius Parochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariaparochie Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand – Heilige Pancratius Parochie

Bezoekers bekeken ook