Maris Infra B.V.

Maris Infra B.V. is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Planthofsweg 32 in Almelo.

Meer informatie over Maris Infra B.V. in Almelo

Wij zijn een vooruitstrevende wegenbouwonderneming die efficiënt werkt en faalkosten beperkt door gebruik te maken van eigen ontwikkelde software. Alle projectinformatie wordt digitaal verwerkt en onze medewerkers zijn uitgerust met tablets om u snel op de hoogte te kunnen houden van de projectstatus. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van Openbare Ruimten, voornamelijk bestratingsonderhoud voor gemeenten en woningcorporaties. Met behulp van onze eigen ontwikkelde software kunnen we onze medewerkers van de juiste informatie voorzien en zijn planners en medewerkers direct op de hoogte van aanpassingen in de planning. Enkele van onze projecten zijn onder andere het bouw- en woonrijp maken van straten in Hengelo en Haaksbergen, bestratingsonderhoud voor de gemeente Haaksbergen en het woonrijp maken van woningen in Borne. We hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en onderscheiden ons met onze certificeringen ISO 9001 en VCA **. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Maris Infra B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maris Infra B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maris Infra B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maris Infra B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Maris Infra B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maris Infra B.V.

Bezoekers bekeken ook