Marktdata.nl

Marktdata.nl is een Marktonderzoeker gelegen aan Willem de Clercqstraat 53 in Almelo.

Meer informatie over Marktdata.nl in Almelo

Uit de Bedtextiel Marktmonitor 2023 blijkt dat consumenten het meest zoeken naar hoofdkussens gemaakt van bamboe. Jute vloerkleden zijn populair op het gebied van vloerkleden, gevolgd door wol. Het aantal kapsalons in Nederland blijft stijgen, met momenteel 33.381 bedrijfsvestigingen. Cube is marktleider op het gebied van gravelbikes in Nederland, terwijl de verkoop van gordijnstof een piek kent in oktober en november. Beige vloerkleden zijn in trek en het zoekvolume ervan is de afgelopen drie jaar bijna verdubbeld. Het aantal bedrijven in de schoonheidsverzorging blijft fors groeien, met momenteel 45.876 bedrijfsvestigingen. Lattenbodems van 90x200 cm zijn het meest populair en er is een sterke groei in de belangstelling voor voedingssupplementen.

Wil je weten wat Marktdata.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marktdata.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marktdata.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marktdata.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Marktdata.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marktdata.nl

Bezoekers bekeken ook