Massagepraktijk Twente

Massagepraktijk Twente is een Sportmasseur gelegen aan Bolkshoeksweg 54 in Almelo.

Meer informatie over Massagepraktijk Twente in Almelo

Bij Sport massage praktijk Twente ben je aan het juiste adres als je last hebt van blessures, stijve spieren of gewoon wilt genieten van een ontspannende massage. Je kunt een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk, maar ook bij jou thuis, bij de sportvereniging of tijdens een sportevenement. De eigenaar van de praktijk is sinds 2000 actief als sportmasseur en heeft in 2006 zijn eigen praktijk geopend om meer mensen te kunnen helpen. Hij is lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en blijft zijn kennis uitbreiden door herhalingscursussen te volgen. Naast massages biedt de praktijk ook medical taping aan. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Wil je weten wat Massagepraktijk Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massagepraktijk Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massagepraktijk Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagepraktijk Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Massagepraktijk Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massagepraktijk Twente

Bezoekers bekeken ook