Massis Grill

Massis Grill is een Maaltijdbezorging gelegen aan Bornerbroeksestraat 18 in Almelo.

Meer informatie over Massis Grill in Almelo

Bij Massis Grill kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. De pizza's en calzone's worden gemaakt van huisgemaakt deeg en tomatensaus. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je met korting bestellen op de website en wordt het eten zo snel mogelijk bezorgd op het door jou gekozen adres in Almelo. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Je kunt eenvoudig en snel bestellen op de website en direct online betalen met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. De locatie van Massis Grill is Bornerbroeksestraat 18, 7607 KG Almelo. De bezorgtijden en afhaaltijden worden niet vermeld.

Wil je weten wat Massis Grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massis Grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massis Grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massis Grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Massis Grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massis Grill

Bezoekers bekeken ook