Medisch Centrum De Spinnerij

Medisch Centrum De Spinnerij is een Medisch centrum gelegen aan Twentheplein 1d in Almelo.

Meer informatie over Medisch Centrum De Spinnerij in Almelo

In Medisch Centrum De Spinnerij in Almelo bieden ze basis huisartsenzorg en medische keuringen aan. Ze werken intensief samen met de apotheek en andere subspecialismen om toekomstbestendige en persoonlijke zorg te kunnen bieden. Het team van professionals is recent uitgebreid om ervoor te zorgen dat de patiënten de beste zorg krijgen. Momenteel is het erg druk aan de telefoon, dus ze vragen de patiënten om eerst hun naam en geboortedatum te noemen voordat ze geholpen kunnen worden. Afspraken kunnen gemaakt worden tussen 8.00 en 10.30 uur en uitslagen kunnen opgevraagd worden tussen 11.00 en 12.30 uur. Voor vervolgonderzoek moet de patiënt zelf bellen voor de uitslag. De openingstijden van het centrum zijn van 8.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de periode tussen 10.30 en 11.00 uur en tussen 12.30 en 13.00 uur, wanneer ze alleen bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Wil je weten wat Medisch Centrum De Spinnerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum De Spinnerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum De Spinnerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum De Spinnerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Medisch Centrum De Spinnerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum De Spinnerij

Bezoekers bekeken ook