Medisch Centrum Mariaparochie

Medisch Centrum Mariaparochie is een Huisarts gelegen aan Almeloseweg 218 in Mariaparochie.

Meer informatie over Medisch Centrum Mariaparochie in Mariaparochie

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Eidhof & Kurt. Op deze website vindt u alle belangrijke informatie over de praktijk, zoals openingstijden, algemene informatie, medewerkers, spreekuren en bereikbaarheid. U kunt bij ons terecht voor spoedgevallen, medische informatie, het stellen van online vragen, het maken van een afspraak, herhaalrecepten en het inzien van uw dossier en uitslagen. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van donderdagochtend waarop we om 12:00 uur sluiten. Voor telefonisch contact zijn we bereikbaar in de ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur en tussen 11:00 en 12:00 uur, en in de middag tussen 13:00 en 14:30 uur en tussen 15:30 en 17:00 uur. In geval van spoed kunt u ons altijd bellen via het nummer 0546-812225. Daarnaast werken we met mijngezondheid.net, een online omgeving waarin u kunt inloggen met digi-d en waar u onder andere medicatie kunt bestellen, uw dossier en uitslagen kunt inzien en online vragen kunt stellen aan uw huisarts. Verder is er een prikpost beschikbaar in het Medisch Centrum Mariaparochie, waar u op donderdagochtend tussen 8:00 en 10:00 uur terecht kunt na het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Medisch Centrum Mariaparochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum Mariaparochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum Mariaparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum Mariaparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Medisch Centrum Mariaparochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum Mariaparochie

Bezoekers bekeken ook