MediVoet

MediVoet is een Schoonheidssalon gelegen aan Ootmarsumsestraat 348 in Almelo.

Meer informatie over MediVoet in Almelo

Bij Medivoet kunt u terecht voor professionele voetverzorging. Door regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure kunt u uw voeten in goede conditie houden en klachten voorkomen. Medivoet staat garant voor kwaliteit en blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naast een gedegen opleiding en meerdere specialisaties, nemen zij regelmatig deel aan cursussen, workshops en seminairs. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur waarmee snel en pijnloos gewerkt kan worden. Daarnaast hanteren zij een streng hygiënisch beleid volgens de nieuwste richtlijnen, zodat zij altijd de best mogelijke behandeling kunnen bieden.

Wil je weten wat MediVoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediVoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediVoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediVoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar MediVoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediVoet

Bezoekers bekeken ook