Meubelservice Twente

Meubelservice Twente is een Reinigingsbedrijf voor meubelbekleding gelegen aan Aadijk 35A in Almelo.

Meer informatie over Meubelservice Twente in Almelo

Meubelservice Twente is een gespecialiseerd bedrijf dat meubels op milieuvriendelijke wijze reinigt. Ze werken door heel Nederland, Duitsland en België en voeren alle reinigingen op locatie uit, zodat je je meubels niet lang hoeft te missen. Naast reiniging bieden ze ook meubelstoffering, reparatie en tapijtreiniging aan. Het bedrijf onderscheidt zich door eerlijke werkprincipes, vaste lage prijzen, hoge kwaliteitsnormen en professioneel management. Meubelreiniging vereist een professionele aanpak, omdat niet alle schoonmaakmiddelen geschikt zijn voor meubels. Meubelservice Twente zorgt op een veilige en snelle manier voor schone meubels. Ze hebben een passend antwoord op verschillende vlekken en bieden ook zakelijke diensten aan. In plaats van nieuwe meubels te kopen, kan een deskundige meubelreiniging een goedkopere oplossing zijn. Neem vandaag nog contact met hen op voor advies.

Wil je weten wat Meubelservice Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelservice Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelservice Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelservice Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Meubelservice Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelservice Twente

Bezoekers bekeken ook