Michelle Hulshof Fotografie

Michelle Hulshof Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Het Zeiger 10 in Almelo.

Meer informatie over Michelle Hulshof Fotografie in Almelo

Voor een fotoshoot van je hond is het belangrijk om wat meer informatie te hebben over de hond, zoals het ras, karakter en eventuele angsten. Ook is het goed om te weten of de hond los kan lopen. Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat de sfeer ontspannen blijft, zodat de hond en baas zich fijn voelen. Er is ook ruimte voor de honden om tussendoor te spelen. De fotograaf neemt de tijd om het mooiste plaatje van je hond te schieten en er is veel mogelijk qua wensen en ideeën. Het tarief voor een fotosessie kun je vinden onder het kopje Tarieven. Daarnaast is de fotograaf een award winning hondenfotograaf en blijft zij zichzelf uitdagen door verschillende cursussen te volgen. Het is ook mogelijk om samen met je hond op de foto te gaan. Verder zijn er verschillende fotoshoots beschikbaar, zoals voor puppy's, actiefoto's en nestfotografie. De fotograaf is ook vrijwillige hondenfotograaf bij Stichting Lonelydog's en fotografeert honden die herplaatst moeten worden. Ook zijn er fotoshoots mogelijk tussen de heide.

Wil je weten wat Michelle Hulshof Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michelle Hulshof Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michelle Hulshof Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michelle Hulshof Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Michelle Hulshof Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michelle Hulshof Fotografie

Bezoekers bekeken ook