MiMomento: Skinclinic & Hair

MiMomento: Skinclinic & Hair is een Schoonheidssalon gelegen aan Sniederhof 1 in Almelo.

Meer informatie over MiMomento: Skinclinic & Hair in Almelo

MiMomento is opgericht door Elise in 2011, met hulp van haar moeder Marieta. Elise is afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige en heeft tijdens haar studie Miss Overijssel gewonnen, waardoor ze in aanraking kwam met de modellenwereld. Dit inspireerde haar om de studie schoonheidsspecialiste te volgen en zo ontstond het bedrijfsplan voor MiMomento. Het team van MiMomento werkt met passie en gedrevenheid om goede resultaten te behalen. In de webshop worden verschillende producten verkocht, zoals anti-aging serum, brow gel, tanning mousse en haarproducten. Op de website zijn ook ervaringen van klanten te lezen, en er is informatie te vinden over annulering, bezorging, retourbeleid, privacy en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat MiMomento: Skinclinic & Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MiMomento: Skinclinic & Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MiMomento: Skinclinic & Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MiMomento: Skinclinic & Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar MiMomento: Skinclinic & Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MiMomento: Skinclinic & Hair

Bezoekers bekeken ook