Mondhygiëne Praktijk Almelo

Mondhygiëne Praktijk Almelo is een Tandarts gelegen aan Molenkampspark 5 in Almelo.

Meer informatie over Mondhygiëne Praktijk Almelo in Almelo

Bij Mondhygiëne Praktijk Almelo kunt u als nieuwe patiënt direct een afspraak maken zonder verwijsbrief van uw tandarts. Er is geen patiëntenstop en de mondhygiënist is er voor iedereen, groot en klein. Ze helpen u graag om uw gebit gezond te houden door persoonlijke aandacht en heldere voorlichting. Ze voorkomen en behandelen mondproblemen, zodat u weer met een lach de wereld tegemoet kunt gaan. Daarnaast bieden ze extra zorg voor uw gebit tijdens zwangerschap, diabetes of hartklachten. Ze geven ook advies aan tandenknarsers, fanatieke of minder goede poetsers, en aan kinderen en hun ouders die meer willen leren over het poetsen. De praktijk bestaat sinds december 2000 en wordt gerund door Christa Otterman en Jessica van Lingen, samen met een team van vijf mondhygiënisten en twee secretaresses. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Ze zijn ook op maandagavond geopend en telefonisch bereikbaar tot 20:00 uur. De openingstijden variëren per dag. Bij vragen of klachten kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Mondhygiëne Praktijk Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondhygiëne Praktijk Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondhygiëne Praktijk Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondhygiëne Praktijk Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Mondhygiëne Praktijk Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondhygiëne Praktijk Almelo

Bezoekers bekeken ook