Mooi By Stef

Mooi By Stef is een Schoonheidssalon gelegen aan Overcinge 55 in Almelo.

Meer informatie over Mooi By Stef in Almelo

Stefanie Kondziolka is een expert in permanente make-up en heeft haar opleiding gevolgd aan de academie voor permanente make-up. Naast haar werk als PMU specialiste is ze ook examinatrice voor de NSGP. Ze heeft haar opleiding in 2010 met succes afgerond en biedt nu alle behandelingen op het gebied van permanente make-up aan. Stefanie houdt haar kennis up-to-date door regelmatig nascholingen te volgen. Haar praktijk is volledig hygiënisch ingericht en heeft een vergunning van de GGD. Irma Hulscher, een bekende in de branche, heeft veel vertrouwen in Stefanie en is ervan overtuigd dat haar klanten tevreden zullen zijn.

Wil je weten wat Mooi By Stef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi By Stef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi By Stef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi By Stef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Mooi By Stef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi By Stef

Bezoekers bekeken ook