Moving-In

Moving-In is een Meubelverhuurbedrijf gelegen aan Bedrijvenpark Twente 318 in Almelo.

Meer informatie over Moving-In in Almelo

Bij Moving-In kan je volledige, circulaire woninginrichtingen huren voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ze streven ernaar om voor iedereen een fijn (tijdelijk) thuis te creëren en bieden complete ontzorging op het gebied van opslag, transport, levertijden, interieurstyling, verzekeringen en service. Ze regelen alles, van meubels tot schilderwerk en raambekleding. Daarnaast bieden ze ook televisie en internet van Vodafone Ziggo aan. Moving-In is een one-stop shop voor woninginrichting en biedt snelle levering door hun grote voorraad en breed assortiment. Ze bieden flexibele huurperiodes aan, van één dag tot onbepaalde tijd. Ze hebben als missie om wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair in te richten en maken impact door hun duurzame inrichtingen. Het team van Moving-In bestaat uit creatieve professionals die graag aan de behoeften van de klanten willen voldoen. Klanten zijn zeer tevreden over de samenwerking en de snelle levering van Moving-In. Bij Moving-In kan je hoogwaardige meubels huren in de gewenste stijl, waardoor je zelf de inrichting kan bepalen. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen bij Moving-In.

Wil je weten wat Moving-In verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moving-In of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moving-In? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moving-In het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Moving-In reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moving-In

Bezoekers bekeken ook