Muissie B.V.

Muissie B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Hofkampstraat 104 in Almelo.

Meer informatie over Muissie B.V. in Almelo

Kinderopvang Muissie biedt opvang aan kinderen van 6 weken tot 12 jaar, met een peutergroep vanaf 2,5 jaar. De kinderopvang staat onder leiding van een orthopedagoog, wat zorgt voor veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Er zijn drie verschillende locaties: Muissie, Tante El en Krea-Lieze. Op de website is het laatste nieuws te lezen, waaronder nieuwsbrieven met verschillende thema's zoals "Mensen jij en ik", "Welkom!" en "Zomer". Meer informatie over de openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website van Kinderopvang Muissie.

Wil je weten wat Muissie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Muissie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Muissie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muissie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Muissie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Muissie B.V.

Bezoekers bekeken ook