Muissie BV

Muissie BV is een Kinderopvang gelegen aan Laan van Kortrijk 2 in Almelo.

Meer informatie over Muissie BV in Almelo

Kinderopvang Muissie biedt opvang aan kinderen van 6 weken tot 12 jaar, met een peutergroep vanaf 2,5 jaar. De kinderopvang staat onder leiding van een orthopedagoog, wat zorgt voor veel aandacht voor de ontwikkeling van kinderen. Er zijn drie verschillende locaties van Kinderopvang Muissie, genaamd Muissie, Tante El en Krea-Lieze. Op de website is meer informatie te vinden over de openingstijden en contactgegevens. Daarnaast is er een nieuwsbrief waarin het laatste nieuws wordt gedeeld, zoals het thema voor de maand, activiteiten en belangrijke informatie.

Wil je weten wat Muissie BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Muissie BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Muissie BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muissie BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Muissie BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Muissie BV

Bezoekers bekeken ook