Multimedia Center (store-in-store met BoXXer)

Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) is een Computerwinkel gelegen aan Woonboulevard 34 in Almelo.

Meer informatie over Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) in Almelo

Bij Multimedia Center kun je samen met een monteur je eigen Game PC bouwen. Daarnaast bieden ze Norton Security 360 en Office 365 aan tegen lagere prijzen. Voor de beste studentenlaptop kun je ook bij Multimedia Center terecht. Ze hebben speciale aanbiedingen en een studentenpakket met onder andere een gratis leenapparaat service. De ASUS X415EA-EB850W i3-1115G4 Notebook is momenteel in de aanbieding voor €549,-. Verder zijn er diverse bestsellers, zoals stofzuigers en een Philips LED TV. Bij Multimedia Center kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Ze hebben ook een eigen technische dienst en bieden gratis verzending boven de €50,-. Bestellingen voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Kortom, Multimedia Center is de ideale plek voor je elektronica behoeften.

Wil je weten wat Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multimedia Center (store-in-store met BoXXer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Multimedia Center (store-in-store met BoXXer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multimedia Center (store-in-store met BoXXer)

Bezoekers bekeken ook