MultiVlaai

MultiVlaai is een Taartenwinkel gelegen aan Oranjestraat 21 in Almelo.

Meer informatie over MultiVlaai in Almelo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MultiVlaai om nooit meer een aanbieding te missen. MultiVlaai heeft ruim 80 vestigingen verspreid over Nederland, waardoor er altijd een winkel in de buurt is. Ze bezorgen vlaaien en taarten op verschillende locaties in Nederland. Alle winkels worden dagelijks voorzien van verse producten. Als je voor 13.00 uur bestelt, heb je je vlaai(en) of taart(en) de volgende dag al in huis. Neem contact op met MultiVlaai via info@multi-vlaai.nl of bel naar 0162 210 290. Je kunt ook het contactformulier invullen of hen volgen op Facebook.

Wil je weten wat MultiVlaai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MultiVlaai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MultiVlaai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MultiVlaai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar MultiVlaai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MultiVlaai

Bezoekers bekeken ook