Mw. S. Schoolen

Mw. S. Schoolen is een Huisarts gelegen aan Klokkenbelt 51 in Almelo.

Meer informatie over Mw. S. Schoolen in Almelo

Welkom op de website van Praktijk Rosarium! Hier kunt u altijd actuele informatie vinden over onze huisartsenpraktijk, evenals andere nuttige medische informatie. Het advies is om regelmatig de website te raadplegen en deze toe te voegen aan uw favorieten. Belangrijke informatie is ook te vinden in onze praktijkfolder. Dokter Van Veluw gaat met zwangerschapsverlof vanaf 8 mei, maar dokter Bergkamp en dokter Kooij zullen haar vervangen vanaf 22 mei. Dokter Van Veluw hoopt halverwege september weer terug te zijn. Tijdens vakanties en sluiting van de praktijk kunt u luisteren naar het antwoordapparaat voor het nummer van de waarnemende huisarts. Afspraken met praktijkondersteuners gaan gewoon door en herhaalrecepten kunt u direct bij uw eigen apotheek aanvragen. Voor betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid kunt u terecht op Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Mw. S. Schoolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mw. S. Schoolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mw. S. Schoolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mw. S. Schoolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Mw. S. Schoolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mw. S. Schoolen

Bezoekers bekeken ook