Nagelstudio Angelique

Nagelstudio Angelique is een Nagelstudio gelegen aan De Karekiet 11 in Almelo.

Meer informatie over Nagelstudio Angelique in Almelo

Angelique Reichart is een gediplomeerde nagelstyliste die gespecialiseerd is in gelnagels en gellaknagels. Gellak is een sterke gel die natuurlijke bescherming biedt aan de nagels en zorgt voor drie tot vier weken mooie gelakte glanzende nagels. Gelnagels kunnen worden gebruikt om de nagels te verstevigen en te verlengen, waarbij tips worden gebruikt om prachtige lange nagels te creëren. Er is ook de optie van rubber gelnagels, die flebixel zijn en goed hechten, waardoor de gel en de gellak langer blijven zitten. Deze zijn ideaal voor probleemnagels en nagelbijters. Er zijn foto's en prijzen beschikbaar op de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur, met uitzondering van dinsdag wanneer de salon gesloten is. Voor het maken van een afspraak wordt geadviseerd om een bericht te sturen via Whatsapp. De contactgegevens van de nagelstudio zijn te vinden op de website. Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Wil je weten wat Nagelstudio Angelique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Angelique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Angelique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Angelique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Nagelstudio Angelique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Angelique

Bezoekers bekeken ook