Nails and Beauty Almelo

Nails and Beauty Almelo is een Nagelstudio gelegen aan Schierstins 11 in Almelo.

Meer informatie over Nails and Beauty Almelo in Almelo

Bij Nails and Beauty Almelo kun je terecht voor goede kwaliteit en service op het gebied van nagelverzorging. Jennie Haverhoek, een allround nagelstyliste, zorgt ervoor dat je handen er mooi en verzorgd uitzien. Op de website kun je voorbeelden van haar werk bekijken en de prijzen van de nagelbehandelingen vinden. Jennie volgt regelmatig workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals gel en acryl, maar ook shellac en gelpolish voor een natuurlijke look. Hygiëne is belangrijk, daarom heeft elke klant haar eigen set vijlen en worden alle materialen en de werktafel na elke behandeling gedesinfecteerd. Naast nagelbehandelingen bieden ze ook manicures, harsen en epileren aan. Voor nagelbijters is er zelfs een speciaal arrangement om te zorgen dat de nagels mooi gaan groeien. Kortom, bij Nails and Beauty Almelo ben je aan het juiste adres voor mooie en verzorgde handen en nagels.

Wil je weten wat Nails and Beauty Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails and Beauty Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails and Beauty Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails and Beauty Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Nails and Beauty Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails and Beauty Almelo

Bezoekers bekeken ook