NielZ Café Restaurant

NielZ Café Restaurant is een Restaurant gelegen aan Marktplein 31 in Almelo.

Meer informatie over NielZ Café Restaurant in Almelo

Nielz is een gezellig café-restaurant met een groot terras in het centrum van Almelo. Ze zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur voor ontbijt, lunch en diner. Op zondag openen ze om 12.00 uur. Reserveren is mogelijk voor een plekje binnen, maar niet voor het terras. Het restaurant biedt een divers menu, van tosti's tot driegangendiners. Sinds 2002 bevindt Nielz zich aan het Marktplein en ze streven naar kwaliteit en gastvrijheid. Ze investeren in hun assortiment en luisteren naar de wensen van hun brede doelgroep. Je kunt contact met hen opnemen via info@nielz.nl of telefonisch op +31 546 815777. Ze zijn gevestigd op Marktplein 31, 7607 HM Almelo.

Wil je weten wat NielZ Café Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NielZ Café Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NielZ Café Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NielZ Café Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar NielZ Café Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NielZ Café Restaurant

Bezoekers bekeken ook