Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan Arendsboerweg 46 in Almelo.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk in Almelo

Op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland kun je alle informatie vinden over de kerkgemeenschap op landelijk en lokaal niveau. De visie van de kerk is om mensen zich thuis te laten voelen en hun leven in te richten volgens het evangelie van Jezus Christus. De missie van de kerk is om alle mensen te benaderen en het evangelie te onderwijzen en te dopen. Op de website kun je je ook inschrijven voor de landelijke nieuwsbrief. In het actuele nieuws wordt onder andere verslag gedaan van een orkestweekend en een landelijke muziekdag. Er wordt ook aangekondigd dat er een nieuwe apostel zal worden gewijd. Daarnaast worden er verslagen gegeven van een kinderdag, een jeugdweekend en bijzondere momenten voor de gemeente Limburg. Verder is er een interview met apostel Stefan Pöschel en wordt er dagelijks een bijbelwoord gedeeld. In het nieuws uit de districten wordt onder andere verslag gedaan van een feestdienst in Nieuwegein en een seniorenbijeenkomst in Limburg. Tot slot vind je op de website contactinformatie en interessante links.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook