Noach

Noach is een Kerk gelegen aan Oude Vriezenveenseweg 33 in Almelo.

Meer informatie over Noach in Almelo

In de tekst worden verschillende contactpersonen genoemd voor verschillende werkgroepen en commissies binnen de kerk. Zo is er een werkgroep pastoraat NOACH, een werkgroep eredienst, een diaconie en een jeugd- en jongerenpastoraat. Daarnaast is er ook een kinderoppas bij de kerkdienst voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een catechese voorbereiding op belijdenis. Verder zijn er een bloemengroep, een zanggroep Together, een activiteitencommissie en een werkgroep Jihlava. Ook is er vorming en toerusting in de vorm van gespreksgroepen en een actie Kerkbalans. Daarnaast worden er contactpersonen genoemd voor het verjaardagsfonds, de vakantieweek Roosevelthuis, de autokerkgang, de kerktelefoon en de lectorengroep.

Wil je weten wat Noach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Noach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noach

Bezoekers bekeken ook