Olde Hensken BV

Olde Hensken BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Twentepoort West 24 in Almelo.

Meer informatie over Olde Hensken BV in Almelo

Olde Hensken BV is een gerenommeerde hallenbouwer die al bijna 30 jaar actief is in Nederland en Duitsland. Ze bieden complete hallenbouw inclusief ontwerp en bouwaanvraag, wand- en dakbeplatingen, staalconstructies, fundaties, overheaddeuren en dakbedekking. Ze zijn ook gespecialiseerd in de renovatie van bedrijfshallen. Het bedrijf staat bekend om hun Twentse nuchterheid, wat betekent dat afspraken altijd worden nagekomen. Ze bieden korte communicatielijnen, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en duidelijke communicatie. Het bezoekadres van Olde Hensken BV is Twentepoort West 24, 7609 RD Almelo, Nederland. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer +31 546 455622 of +31 6 53313078, of per e-mail via info@oldehenskenbv.nl. Recent gerealiseerde projecten zijn onder andere TNR Vastgoed BV Almelo en Bijkerk Techniek V.O.F. Vroomshoop. Een lopend project is het pand voor Polish & Shine Car Cleaning in Hengelo met een oppervlakte van 1500 m2, verdeeld in 5 units. Olde Hensken BV biedt hierbij complete hallenbouw inclusief ontwerp, bouwaanvraag, wand- en dakbeplatingen, staalconstructies, fundaties, overheaddeuren, dakbedekking, verdiepingsvloeren en binnenwanden. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@oldehenskenbv.nl.

Wil je weten wat Olde Hensken BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olde Hensken BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olde Hensken BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olde Hensken BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Olde Hensken BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olde Hensken BV

Bezoekers bekeken ook