Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo

Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo is een Fysiotherapeut gelegen aan Hofkampstraat 102 in Almelo.

Meer informatie over Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo in Almelo

Als gespecialiseerde praktijk in oedeem- en oncologiefysiotherapie bieden wij zorg op maat voor oncologische cliënten en cliënten met oedeemproblemen. Onze praktijk staat bekend om de persoonlijke, laagdrempelige en professionele benadering. Wij bieden zorg in alle fases van de ziekte, inclusief de revalidatiefase. Onze diensten omvatten oncologiefysiotherapie, gericht op het behandelen van klachten als gevolg van kanker, en oedeemfysiotherapie, gericht op het behandelen van vochtophopingen in het lichaam. Daarnaast bieden wij ook dry needling aan, een behandelmethode voor triggerpoints in de spieren. Onze praktijk is aangesloten bij de stichting keurmerk fysiotherapie, wat betekent dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en de behandeling hierop af te stemmen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wil je weten wat Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oncologie Oedeem Fysiotherapie Almelo

Bezoekers bekeken ook