Onderwatersportvereniging Aragosta

Onderwatersportvereniging Aragosta is een Duikclub gelegen aan Badweg 24 in Almelo.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging Aragosta in Almelo

Bij Aragosta kun je leren duiken en ze bieden ook vervolgopleidingen en trainingen aan. Duiken is niet moeilijk, maar er zijn altijd een paar dingen die je moet weten en oefenen. Ze bieden de 1*-duikopleiding aan als eerste stap naar een boeiende hobby. In de maanden maart tot en met november duiken ze zoveel mogelijk buiten, op vrijdagavonden bij duikstekken in de buurt. Van september tot mei trainen ze in het zwembad Het Sportpark in Almelo. De kosten voor een duikopleiding zijn niet duur en als je tussen de 12 en 14 jaar oud bent, mag je ook duiken. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Onderwatersportvereniging Aragosta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwatersportvereniging Aragosta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging Aragosta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging Aragosta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Onderwatersportvereniging Aragosta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwatersportvereniging Aragosta

Bezoekers bekeken ook