Onderwatersportvereniging Galathea

Onderwatersportvereniging Galathea is een Duikclub gelegen aan Sluiskade Noordzijde 126 in Almelo.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging Galathea in Almelo

OWSV Galathea is een onderwatersportvereniging voor alle leeftijden vanaf 11 jaar. Ze bieden duiken en onderwater hockey aan en hebben meer dan 80 leden van verschillende niveaus. De vereniging staat bekend om zijn gezelligheid en organiseert regelmatig uitjes. Voor de jeugd is er een speciale jeugdgroep waar ze spelenderwijs leren snorkelen en soms duiken. Galathea heeft een eigen clubhuis waar activiteiten worden georganiseerd en waar na de trainingen en duiken samen wat gedronken wordt. Daarnaast is de vereniging aanwezig op verschillende evenementen. Het zwembadseizoen voor de duikers begint op vrijdag 6 oktober 2023 en de onderwater hockeyers zijn al een maand eerder begonnen. Op de eerste zondag van de maand is er een 11 plassentocht rond Almelo. Karel en Mark nodigen iedereen uit om een keer mee te gaan duiken en het is ook mogelijk om je aan te melden voor een introductieduik of om direct lid te worden van de vereniging.

Wil je weten wat Onderwatersportvereniging Galathea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwatersportvereniging Galathea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging Galathea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging Galathea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Onderwatersportvereniging Galathea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwatersportvereniging Galathea

Bezoekers bekeken ook