Osaki Sushi

Osaki Sushi is een Sushi takeaway gelegen aan Vincent van Goghplein 29A in Almelo.

Meer informatie over Osaki Sushi in Almelo

Osaki Sushi in Almelo is een populaire sushi-restaurant waar klanten ons 5 sterren geven na 374 beoordelingen. We bieden een uitgebreid menu en je kunt je bestelling direct plaatsen via onze website. We hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen, krijg je 10% korting bij elke bestelling vanaf €30. We bezorgen nu ook in Wierden en binnenkort in Bornerbroek. We zijn ook op zoek naar parttime kassamedewerkers en bezorgers om ons team te versterken. Verder hebben we verschillende acties en aanbiedingen, zoals korting op bepaalde boxen en punten sparen voor extra korting. Download onze app om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Osaki Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Osaki Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Osaki Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Osaki Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Osaki Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Osaki Sushi

Bezoekers bekeken ook