P2 kelder/P3 Dak

P2 kelder/P3 Dak is een Parkeergarage gelegen aan Hagenborgh 1A in Almelo.

Meer informatie over P2 kelder/P3 Dak in Almelo

In Almelo zijn verschillende parkeergarages die worden beheerd door Stadstoezicht Almelo. De parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Betalen kan contant met euromunten en 5 en 10 euro biljetten, met een bankpas (contactloos) of met creditcards (American Express, Mastercard en Visa). Een handige extra optie is de "Creditcard in - creditcard out" methode, waarbij je bij het inrijden je creditcard aanbiedt bij de inrijzuil en bij het uitrijden dezelfde kaart gebruikt bij de uitrijzuil. Het tarief is €2,00 voor het eerste en tweede uur, €1,00 voor het derde en vierde uur en het maximale dagtarief is €6,00. Daarnaast is er de website Uit in Almelo waar je informatie kunt vinden over evenementen, winkels, uitgaan en overnachten in de gemeente Almelo. Deze website wordt verzorgd door Almelo Promotie.

Wil je weten wat P2 kelder/P3 Dak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P2 kelder/P3 Dak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P2 kelder/P3 Dak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P2 kelder/P3 Dak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar P2 kelder/P3 Dak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P2 kelder/P3 Dak

Bezoekers bekeken ook