PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.

PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Virulyweg 1 in Almelo.

Meer informatie over PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. in Almelo

PAM Systeem Constructie is een oplossing voor niveauverschillen, drempels en oneffenheden op galerijen en balkons, waardoor deze toegankelijker worden voor mensen met mobiliteitsproblemen. De constructie verhoogt de galerij of het balkon snel en efficiënt, waardoor bewoners gemakkelijk in en uit kunnen zonder hinder te ondervinden. Het systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van stroefheid, brandveiligheid en rookontwikkeling bij brand. Daarnaast is het esthetisch verbeterd en zijn er verschillende kleuropties beschikbaar. Het PAM Systeem Constructie is flexibel, toekomstbestendig en duurzaam, bestand tegen vocht, vorst en UV-straling. Het zorgt voor minimale overlast voor bewoners en wordt schoon en veilig geïnstalleerd.

Wil je weten wat PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar PAM Galerij en Balkonverhoging B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.

Bezoekers bekeken ook