Panache (voorheen Shanna Beauty)

Panache (voorheen Shanna Beauty) is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Hagengracht 3 in Almelo.

Meer informatie over Panache (voorheen Shanna Beauty) in Almelo

Bij Panache in Almelo begrijpen ze dat een verzorgde uitstraling je sterker en zelfbewuster maakt. Ze bieden huidverbeterende behandelingen en zijn gespecialiseerd in semi-permanente make-up. Daarnaast hebben ze Panache The Academy, waar je kunt investeren in jezelf en verschillende opleidingen kunt volgen. Ze hebben ook een assortiment aan skincare-producten, zoals reinigingssponsjes en crèmes. Bij Panache staat zichtbaar resultaat centraal in al hun behandelingen. Je kunt vrijblijvend een intakegesprek hebben en een gratis huidanalyse doen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van producten, opleidingen en kortingscodes.

Wil je weten wat Panache (voorheen Shanna Beauty) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panache (voorheen Shanna Beauty) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panache (voorheen Shanna Beauty)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panache (voorheen Shanna Beauty) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Panache (voorheen Shanna Beauty) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panache (voorheen Shanna Beauty)

Bezoekers bekeken ook