Paraglidingschool Inferno

Paraglidingschool Inferno is een Vliegschool gelegen aan Plesmanweg 15 in Almelo.

Meer informatie over Paraglidingschool Inferno in Almelo

Paraglidingschool Inferno is een erkende paraglidingschool die al sinds 1990 cursussen paragliding aanbiedt voor zowel beginners als gevorderden, zowel in de bergen als in Nederland. Paragliden is makkelijk te leren en je hoeft geen topsporter te zijn. De minimumleeftijd om te leren paragliden is 14 jaar. Je kunt op verschillende manieren paragliding leren en beleven, zoals met een introductiecursus in het Sauerland of in Nederland, of met een volledige lesweek voor beginners in Frankrijk, Slovenië of Turkije. Enkele tevreden cursisten hebben verteld over hun positieve ervaringen met de school. Als je nog niet gevonden hebt wat je zoekt, kun je contact opnemen met de school via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Paraglidingschool Inferno verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paraglidingschool Inferno of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paraglidingschool Inferno? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paraglidingschool Inferno het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Paraglidingschool Inferno reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paraglidingschool Inferno

Bezoekers bekeken ook