Parkeergarage StadsBaken P9

Parkeergarage StadsBaken P9 is een Parkeergarage gelegen aan Stadhuisplein 2 in Almelo.

Meer informatie over Parkeergarage StadsBaken P9 in Almelo

Parkeergarage StadsBaken P9 is een handige parkeerplaats voor bezoekers van het centrum en het winkelgebied in Almelo. Het is altijd mogelijk om uit te rijden met uw parkeerkaartje. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden, zoals contant betalen met euromunten en bankbiljetten, betalen met een bankpas of creditcard. Een handige extra mogelijkheid is de "Creditcard in - creditcard out" methode, waarbij u uw creditcard aanbiedt bij zowel de inrijzuil als de uitrijzuil, zodat u niet langs de betaalautomaat hoeft te gaan. In de parkeergarage is ook een kunstwerk te vinden, ontworpen door Sies Bleeker en architect Ton Mensink. Het tarief voor parkeren is €2,00 voor het eerste en tweede uur, €1,00 voor het derde en vierde uur en het maximale dagtarief is €6,00. Via Uit in Almelo blijft u op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Almelo, en dit platform wordt verzorgd door Almelo Promotie.

Wil je weten wat Parkeergarage StadsBaken P9 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkeergarage StadsBaken P9 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkeergarage StadsBaken P9? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkeergarage StadsBaken P9 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Parkeergarage StadsBaken P9 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkeergarage StadsBaken P9

Bezoekers bekeken ook