Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo

Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo is een Bakkerij gelegen aan Bornsestraat 7 in Almelo.

Meer informatie over Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo in Almelo

Deze week zijn er verschillende aanbiedingen bij de kwaliteitsbakker. Zo is er onder andere truffel chocolade slof, krentenwegge, speculaas amandelstaaf en crompouce verkrijgbaar. De bakker hecht veel waarde aan puur natuur producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Al het brood, banket en chocolade wordt gemaakt van authentieke en puur natuurlijke ingrediënten. In de ambachtelijke bakkerij wordt dagelijks heerlijk en puur natuurlijk brood, banket en chocolade van constante kwaliteit gebakken. De bereidingswijze is speciaal en er worden eerlijke grondstoffen van topklasse gebruikt. Om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen kunt u de social media kanalen van de bakker volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. De webshop is 24/7 geopend, maar als u de winkel wilt bezoeken, kunt u de openingstijden raadplegen.

Wil je weten wat Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patissier en Broodspecialist van Otten Almelo

Bezoekers bekeken ook