Personal Boxing

Personal Boxing is een Personal trainer gelegen aan Van Riemsdijkplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Personal Boxing in Almelo

Personal Boxing biedt personal trainingen aan waarbij persoonlijke aandacht en structuur centraal staan. Ze bieden 1 op 1 bokstrainingen aan, maar ook lessen voor twee personen of in kleine groepen. De trainingen worden gegeven door Gökhan Gedik, een ervaren bokstrainer. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan het correct uitvoeren van oefeningen, het verbeteren van conditie en het verleggen van grenzen. Personal Boxing garandeert resultaat. Daarnaast bieden ze ook een opleiding aan voor personal trainers die personal boxing trainer willen worden of zich willen verbeteren. De opleiding is gericht op techniek, coördinatie en conditie. Personal Boxing heeft boksscholen in Almelo en Amsterdam, maar biedt ook bokstraining op locatie aan.

Wil je weten wat Personal Boxing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Boxing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Personal Boxing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Boxing

Bezoekers bekeken ook