Pets Place

Pets Place is een Dierenwinkel gelegen aan Bornsestraat 85 in Almelo.

Meer informatie over Pets Place in Almelo

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en België met het grootste assortiment voor huisdieren. Ze proberen klanten zo goed mogelijk te helpen bij het verzorgen van hun huisdier. Pets Place biedt niet alleen producten voor huisdieren, maar ook voor gazononderhoud, moestuinen, plantenverzorging, insectenbestrijding en werkschoeisel. In de Pets Place winkels kun je persoonlijk advies krijgen en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops aan. Ze verkopen producten van verschillende populaire merken zoals Royal Canin, Eukanuba en Whiskas. Of je nu een hond, kat, konijn, goudvis, hamster of paard hebt, Pets Place heeft alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier. Ze bieden ook speciaal voer aan voor huisdieren met gezondheidsklachten, maar dit moet altijd in overleg met een dierenarts gegeven worden.

Wil je weten wat Pets Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Pets Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place

Bezoekers bekeken ook