PH Almelo

PH Almelo is een Sportclub gelegen aan Veenelandenweg 34 in Almelo.

Meer informatie over PH Almelo in Almelo

PHZa3 heeft een punt behaald in de wedstrijd tegen Hulzen. In de zomer van 2023 heeft PH een nieuwe energiemonitor geïntroduceerd. Op de ledenvergadering zijn veel positieve ontwikkelingen besproken, waarvan sommige al zichtbaar zijn. Na enkele moeilijke jaren is JO19-1 eindelijk terug. PH 3 heeft haar ongeslagen status in de competitie behouden. De jeugdopleiding is ook succesvol met fantastische voetbalweekenden. Het sterrenensemble van Van Duiven heeft afgelopen zaterdag gespeeld. PH za3 heeft de eerste competitiewedstrijd gespeeld en punten gedeeld met De Tukkers. JO13-1 heeft een knappe overwinning behaald op koploper NEO. Het bekertoernooi van PH za3 is ten einde. Je kunt je online aanmelden om ook te gaan voetballen bij PH, de gezelligste sportvereniging van Almelo en omstreken.

Wil je weten wat PH Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PH Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PH Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PH Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar PH Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PH Almelo

Bezoekers bekeken ook